replicas voetbalshirts

Waarom staat de Eredivisie niet in de top vijf competities?

Naar mijn indruk lijkt het Nederlandse record altijd beter te zijn geweest dan de Franse Ligue 1. Net als de Eredivisie Ajax, PSV en Feyenoord zijn hun prestaties in de Europa Cup erg goed, waaronder veel Eredivisie-spelers zijn erg goed, ook de Nederlandse spelers uit Geschiedenis hebben in grote getale talenten voortgebracht en ook de Nederlandse economie is relatief goed .

ajax shirt 2021feyenoord shirt 2021psv shirt 2021 vind je in de shop


Een diepe fan gaf een antwoord. Ik denk dat zijn antwoord vrij juist is. Hieronder volgen de meningen van deze fan.
De Eredivisie was vroeger een sterk team in Europa, maar is nu zwak. Momenteel staat Europa op de negende plaats. Naast de traditionele vijf competities lopen Rusland, Portugal en België allemaal voor op de Eredivisie.


Er zijn veel redenen: de Nederlandse voetbalvaardigheden en -tactieken hadden vroeger een leidende kant, maar hebben nu geen eerdere glorie in de grote competities.
Daarnaast is Nederland een land met een kleine bevolking. Het is moeilijk om de inkomsten uit stadions en uitzendingen te vergroten. De economische kracht van de club is veel minder dan die van de vijf grote competities. Het inkomen van de competitie is te laag om behouden spelers.


In feite is het niet moeilijk om te ontdekken dat de vijf grote competities feitelijk de top 6 van Europese landen zijn, met uitzondering van Rusland.
Zoals veel landen, beïnvloed door de voormalige koloniën, hebben ze een traditie om naar voetbalcompetities te kijken.Fans in Hong Kong kijken meestal naar de Premier League. Daarom zijn de uitzendinkomsten van Premier League-clubs relatief hoog. Op dit moment zijn de ticketinkomsten van de epidemiecompetitie erg klein, maar er moeten uitzendinkomsten zijn, dus ze blijven spelen, anders wacht de club op de ontbinding.


De Eredivisie staat niet in de top vijf, dat is een ingewikkelde reden: ik koop nog steeds graag de truien van Ajax, PSV en Feyenoord en kijk naar de Eredivisie-wedstrijden.


Tag : Eredivisie